Ulei Nera Plant de salvie 250ml

Tonic fizic şi mental. Protejează organismul împotriva stresului oxidativ.

 

35,45 lei

Cantitate:
Compare

Descriere

Produs natural obținut din părți aeriene de salvie (Salvia officinalis), ale căror substanţe active au fost extrase în ulei de măsline extravirgin.

Cum acţionează?

  • Tonic fizic şi mental
  • Stimulează secreţia bilei de către celulele hepatice
  • Favorizează eliminarea gazelor din intestine
  • Diminuează transpiraţia excesivă
  • Uşor hipoglicemiant
  • Antiseptic, cicatrizant

Pentru ce se recomandă?

  • Oboseală fizică şi mentală, nervozitate
  • Afecţiuni cronice ale căilor biliare
  • Afecțiuni digestive (balonare); diabet
  • Manifestările neplăcute ale menopauzei
  • Gingivită, afte, abcese dentare, răni

Cum se utilizează produsul?

În regim obişnuit de viaţă: 1-2 linguriţe în salate, mâncăruri, la prepararea produselor de panificaţie.

Pentru persoane cu probleme de sănătate, intern:

Adulți: câte 1 linguriţă de 2-3 ori/zi, înaintea meselor principale, în care puteți adăuga 1-2 picături de lămâie.

Copii: ½ linguriță de 2 ori pe zi.

Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Mod de prezentare: Recipient de sticlă violet, a 250ml

 

Ce ingrediente conține?

Salvie (Salvia officinalis) – 10%, excipient: ulei de măsline extravirgin.

Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Salvia – Frunzele conţin 3-8% taninuri catechice, acizi fenolici: rosmarinic, cafeic, clorogenic, ferulic şi galic, 1-3% flavonoide: apigenină, derivaţi ai luteolinei. Cele mai importante substanţe active ale plantei sunt: uleiul esenţial (1-2%), salvinul, cirsimaritinul şi acidul rosmarinic. Salvinul şi cirsimaritinul distrug bacteriile; acidul rosmarinic are efect antiinflamator, iar uleiul esenţial actionează ca antiperspirant, influenţând centrul de comandă din creier al reglării temperaturii corpului.

Datorită compoziţiei chimice complexe a uleiului esenţial şi a celorlalte substanţe active din frunze, extractele de salvie au proprietăţi coleretice, carminative, estrogene, antiseptice şi uşor astringente. Se utilizează ca eupeptic-amar, stimulent în dispepsii şi atonii gastro-intestinale, colagog şi în disfuncţii ovariene.

Uleiul de măsline extravirgin păstrează cel mai bine proprietățile nutritive ale măslinelor, având o aromă deosebită și o aciditate echilibrată. Cu vitamine precum A, B1, B2, C, D, E, K, acizi grași nesaturați 85%, acizi grasi saturați 15%, trigliceride și clorofilă, acest tip de ulei este foarte bine tolerat de stomac, ajută la combaterea ulcerului și a gastritei, reduce riscul bolilor cardiace şi canceroase, mărește rezistenţa vaselor sanguine, inclusiv a pereţilor arteriali, întărește sistemul imunitar al organismului şi previne îmbătrânirea celulelor. Știați că acizii graşi nesaturaţi şi monosaturaţi, care reprezintă circa 75% din compoziţia uleiului de măsline extravirgin, sunt similari cu cei prezenţi în laptele matern? Acest lucru explică de ce uleiul de măsline este atât de bine tolerat de organism.

Uleiul de măsline extravirgin este recomandat chiar și bebelușilor, de la începutul diversificării alimentației, adăugat în piureul de legume sau în supa de la prânz.

Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Salvia – Frunzele conţin 3-8% taninuri catechice, acizi fenolici: rosmarinic, cafeic, clorogenic, ferulic şi galic, 1-3% flavonoide: apigenină, derivaţi ai luteolinei. Cele mai importante substanţe active ale plantei sunt: uleiul esenţial (1-2%), salvinul, cirsimaritinul şi acidul rosmarinic. Salvinul şi cirsimaritinul distrug bacteriile; acidul rosmarinic are efect antiinflamator, iar uleiul esenţial actionează ca antiperspirant, influenţând centrul de comandă din creier al reglării temperaturii corpului.

Datorită compoziţiei chimice complexe a uleiului esenţial şi a celorlalte substanţe active din frunze, extractele de salvie au proprietăţi coleretice, carminative, estrogene, antiseptice şi uşor astringente. Se utilizează ca eupeptic-amar, stimulent în dispepsii şi atonii gastro-intestinale, colagog şi în disfuncţii ovariene.

Uleiul de măsline extravirgin păstrează cel mai bine proprietățile nutritive ale măslinelor, având o aromă deosebită și o aciditate echilibrată. Cu vitamine precum A, B1, B2, C, D, E, K, acizi grași nesaturați 85%, acizi grasi saturați 15%, trigliceride și clorofilă, acest tip de ulei este foarte bine tolerat de stomac, ajută la combaterea ulcerului și a gastritei, reduce riscul bolilor cardiace şi canceroase, mărește rezistenţa vaselor sanguine, inclusiv a pereţilor arteriali, întărește sistemul imunitar al organismului şi previne îmbătrânirea celulelor. Știați că acizii graşi nesaturaţi şi monosaturaţi, care reprezintă circa 75% din compoziţia uleiului de măsline extravirgin, sunt similari cu cei prezenţi în laptele matern? Acest lucru explică de ce uleiul de măsline este atât de bine tolerat de organism.

Uleiul de măsline extravirgin este recomandat chiar și bebelușilor, de la începutul diversificării alimentației, adăugat în piureul de legume sau în supa de la prânz.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei Nera Plant de salvie 250ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *